Big Battle II

Op 28 mei gaat het losbarsten! Na een succesvolle eerste editie zal binnenkort de tweede editie van de Big Battle plaats vinden. Hier gaat de Groover Big Band haar titel van 'Beste studenten bigband van Nederland' verdedigen in een avond vol spectakel.
Drie studentenbigbands nemen het tegen elkaar op in een muzikale wedstrijd in de Jurriaanse zaal van de Doelen te Rotterdam.
Wij nemen het op tegen de Utrechtse Studenten Big Band en Stubiba uit Enschede en zullen elk 7 nummers uit eigen repertoire en één verplicht werk ten gehore brengen, waarna een professionele jury zal bepalen wie dé beste studentenbigband van 2017 is.
Naast deze optredens zal de Codarts Young Talent bigband de avond afsluiten en laten horen wat voor geweldig talent zij in huis heeft.
De deuren gaan om 18.45 uur open en dit muzikale spektakel duurt tot 23:00 uur, voor meer informatie zie het facebook evenement https://www.facebook.com/events/577792822414012/.
Kaarten voor dit spetterende evenement kosten €7,- en zijn te bestellen via deze link: https://www.dedoelen.nl/agenda/?maand=2017-05-28#modal=/agenda/13970/Een...