Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /subdomains/bigband/includes/menu.inc).

Just Jazz 2018

Op 8 mei 2018 mocht de Groover Big Band stralen op de main stage van het jaarlijkse gratis Jazz festival van Groover. Just Jazz 2018 was een prachtig feestje waar we samen met gastsolist Maarten Hogenhuis een spetterende show hebben neergezet. Voor meer foto's zie ook onze facebook pagina!

Na twee maanden hard zwoegen op de nootjes en twee inspirerende repetities samen met Maarten Hogenhuis was het dan zover en mochten we het eindproduct laten zien op Just Jazz. Wat een gave plek om te mogen optreden voor zoveel van onze medestudenten en medegroovers! Wij mochten de spits afbijten op de mainstage en gedurende de rest van de avond werden er shows gegeven door de Broken Brass Ensemble en Wild Organs & Drums op de main stage en waren er optredens van meerdere Groover combo's in de foyer van theater de Veste. Om 01:00 was het feestje in de Veste klaar maar voor de mensen die nog niet naar huis wilden was er gewoon nóg meer live muziek in de Steck! Wat een feest.